جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

استیک فیله گوساله | طرز تهیه “استیک فیله گوساله” با سس تند


مواد لازم برای استیک فیله گوساله
 
فیله گوساله :200 گرم
پیاز :یک عدد
سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب :از هر کدام یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون و خامه :از هر کدام 100 گرم
فلفل قرمز درشت :2 عدد
فلفل قرمز پودری :یک قاشق مرباخوری
 
 
 
استیک فیله گوساله | طرز تهیه “استیک فیله گوساله” با سس تند
 
طرز تهیه استیک فیله گوساله
 
فیله گوساله را به دو تکه 100 گرمی تقسیم کنید.
پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیم کوب مخلوط کرده و روی تکه های گوشت بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.
تابه را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون گرم کرده و تکه های فیله را بپزید.
در این زمان فلفل قرمز را برش های نیم سانتی زده و در تابه ای کوچک خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا کمی غلیظ شود.
یک تکه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید و فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیک طبق شکل ریخته و سرو کنید.
 
 
 

استیک فیله گوساله | طرز تهیه “استیک فیله گوساله” با سس تند
نکات تکمیلی در مورد استیک فیله گوساله

استیک فیله گوساله جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
استیک فیله گوساله را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

استیک فیله گوساله ، طرز تهیه استیک فیله گوساله با سس تند