دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

شامی کباب | طرز تهیه شامی کباب هندی


مواد لازم شامی کباب هندی


گوشت بره پخته و چرخ شده 450 گرم
لپه 120 گرم
گشنیز ریز خردشده 2 قاشق غذاخوری
گرام ماسالا 1قاشق غذاخوری
سیر ریزخرد شده 1 قاشق غذاخوری
زنجفیل ریزخرد شده 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه ریزخرد شده به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب لیموی تازه به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
 


شامی کباب | طرز تهیه شامی کباب هندی

طرز تهیه شامی کباب هندی

    ابتدا گوشت را آب پز کنید به طوری که آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آب پز کنید.
    همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید.
    گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید.
    روغن را در تابه ای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامی ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکته

اگر هنگام سرخ کردن مواد از هم جدا شدند یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد شامی کباب

شامی کباب جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

شامی کباب ، طرز تهیه شامی کباب هندی