دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
شامی کباب | طرز تهیه شامی کباب هندی
گوشت بره پخته و چرخ شده 450 گرم
لپه 120 گرم
گشنیز ریز خردشده 2 قاشق غذاخوری
گرام ماسالا 1قاشق غذاخوری
سیر ریزخرد شده 1 قاشق غذاخوری
زنجفیل ریزخرد شده 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه ریزخرد شده به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب لیموی تازه به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
ابتدا گوشت را آب پز کنید به طوری که آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آب پز کنید.
همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید.
گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید.
روغن را در تابه ای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامی ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نکته
اگر هنگام سرخ کردن مواد از هم جدا شدند یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی کباب
شامی کباب جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست