پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پیراشکی سوسیس | دستور پخت پیراشکی سوسیس


مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد 2 لیوان
نمک ربع قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن یک و نیم قاشق غذاخوری
آب ولرم ربع لیوان
شیر ولرم ربع لیوان

طرز تهیه :
آرد و نمک رو توی ظرف میریزیم. تخم مرغ و روغن رو اضافه میکنیم
آب و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری شه.
برای سهولت کار میتونید همه رو توی غذاساز بریزید. همین که خمیر شکل گرفت دستگاه رو خاموش کنید.
توی یک کیسه قرار داده و توی یخچال میذاریم تا استراحت کنه. نیم ساعت یا یک ساعت.
بعد از اینکه استراحت کرد خمیر رو از کیسه خارج میکنیم.
روی سطح کار آرد میپاشیم و شروع میکنیم به ورز دادن خمیر. ورز دادن باعث میشه که خمیر چسبندگیش رو از دست بده و همین سرد بودن خمیر هم به کم کردن چسبناکیش کمک میکنه. پس فقط هر از گاهی مقداری آرد روی سطح کار بپاشید و ورز بدید.
وقتی خمیر فرم گرفت و لطیف شد دیگه آماده استفاده است.
سطح کار رو آرد میپاشیم و خمیر رو با وردنه خیلی نازک پهن میکنیم.
برش زده و استفاده میکنیم.
بعد سوسیس رو لای خمیر میزارید مثل شکل(یا سرخ شده یا آب پز بسته به سلیقه شماست)..روی خمیر کمی زرده تخم مرغ میزنید تا رنگ طلایی به خودش بگیره..
میتونید داخل فر یا ماکروفر یا حتی داخل قابلمه با شعله خیلی کم بپزید.

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی سوسیس

پیراشکی سوسیس جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیراشکی سوسیس را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیراشکی سوسیس ، دستور پخت پیراشکی سوسیس