یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

تارت سیب | طرز تهیه تارت سیب نورماندی


مواد لازم برای تارت سیب نورماندی
 
1 ورق (25 سانتیمتری) خمیر پفکی
100 گرم کره
نیم فنجان (100 گرم) شکر
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان (100 گرم) بادام
یک چهارم فنجان (40 گرم) آرد
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
2 عدد سیب، ورقه ورقه شده
1 قاشق چایخوری آبلیمو
 

تارت سیب | طرز تهیه تارت سیب نورماندی
 
طرز تهیه تارت سیب نورماندی
 
فر را بگذارید در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. خمیر پفکی را در قالب مربعی 22 سانتیمتری تارت باز کنید و با چنگال همه جای آن را یکنواخت کنید. بعد 15 دقیقه در فر بگذارید تا پف کند و طلایی شود. بعد از فر دربیاورید و بگذارید 15 دقیقه سرد شود.
 
از میکسر برقی برای مخلوط کردن کره و شکر در کاسه ای استفاده کنید و آنها را بزنید تا کمرنگ و کرم مانند شوند. تخم مرغ را در آن بشکنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد بادام، آرد و دارچین را اضافه کنید و دوباره بزنید. سپس با قاشق آن را روی خمیر پفکی بریزید و کاملاً روی آن پهن کنید.
 
ورقه های سیب را با آبلیمو آغشته کنید و روی تارت بچینید. سپس روی آن شکر بپاشید. 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا ورقه های سیب شروع به پیچیدن کنند. سپس از فر دربیاورید و کنار بگذارید تا سرد شود. می توانید آن را گرم گرم یا بطور سرد سرو نمایید.
 

تارت سیب | طرز تهیه تارت سیب نورماندی
نکات تکمیلی در مورد تارت سیب

تارت سیب جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
تارت سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تارت سیب ، طرز تهیه تارت سیب نورماندی