جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

تاکوی مرغ | طرز تهیه تاکوی مرغ ترش و شیرین


 مواد لازم برای تاکوی مرغ ترش و شیرین
 
کاهوی خرد شده :2و2/3 پیمانه
نان پیتا :8 عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ریش شده :½ 1 پیمانه
آناناس :600 گرم
آواکادو (پوست کنده و ریز خرد شده) :¼ متوسط
سالسای با تندی متوسط :½ پیمانه
 

تاکوی مرغ | طرز تهیه تاکوی مرغ ترش و شیرین
 
طرز تهیه تاکوی مرغ ترش و شیرین
داخل هر نان پیتا 1/3 پیمانه کاهو می ریزیم. مرغ ها را پس از پختن، ریش ریش می کنیم و آن را به همراه آناناس و آواکادو بین نان های پیتا به طور مساوی تقسیم کرده و داخل آنها را پر می کنیم.
سپس سالسا روی آنها می ریزیم.
تاکو را می پیچیم و در ظرف تخت قرار می دهیم.
 

تاکوی مرغ | طرز تهیه تاکوی مرغ ترش و شیرین
نکات تکمیلی در مورد تاکوی مرغ

تاکوی مرغ جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تاکوی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تاکوی مرغ ، طرز تهیه تاکوی مرغ ترش و شیرین


همچنین مشاهده کنید