دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات
سالاد کاردینال نوعی سالاد خوشمزه و پرکالری است که در تهیه آن از سبزیجاتی مانند سیب زمینی، ذرت، جعفری و همچنین گوشت مرغ و کالباس استفاده شده و با سس مخصوصی سرو می شود. این سالاد معمولا به عنوان شام مورد استفاده قرار میگیرد و از نظر ظاهری بسیار شبیه سالاد الویه و سالاد ماکارونی است، با این تفاوت که در تهیه سالاد کاردینال از برنج استفاده می شود. وجود سبزیجات مختلف و گوشت در این غذا باعث شده که غذایی کامل باشد و سس موجود بر کالری آن می افزاید. بنابراین برای کودکان در حال رشد غذایی مناسب است. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونهای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان میکند.
برای برخورداری از غذای سالم، بهتر است سس مایونز را در منزل و با استفاده از روغن زیتون تهیه کنید و این سس خانگی را با خیال راحت در تهیه سالاد کاردینال مورد استفاده قرار داده و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه سس مایونز خانگی را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس مایونز خانگی سالم و خوشمزه
همچنین برای آشنایی با تهیه کالباس خانگی با استفاده از بهترین و مرغوب ترین مواد به مقاله زیر مراجعه فرمایید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزهتر شدن آن
مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال
سس مایونز | 200 گرم |
سیب زمینی پخته نگینی خرد شده | 1 لیوان |
برنج دم کشیده | 1/2 لیوان |
کاهو نگینی خرد شده | 1 لیوان |
جعفری ساطوری شده | 1/2 لیوان |
ماست چکیده شیرین | 3 قاشق غذاخوری |
ذرت پخته یا کنسروی | 1/2 لیوان |
گوشت مرغ ریش ریش | 1 لیوان |
کالباس نگینی خرد شده | 1/2 لیوان |
سرکه رنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
این غذا برای 6 نفر مناسب است، زمان آماده سازی و پخت حدود 1:30 می باشد. |
طرز تهیه سالاد کاردینال
- سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز متوسط و کمی نمک و زردچوبه بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید.
- سیب زمینی را پخته و به صورت نگینی خرد کنید.
- جعفری را پس از پاک کردن و شستن، خیلی ریز خرد کنید.
- کالباس را به صورت نگینی خرد کنید.
- در یک ظرف مناسب، همه مواد (سیب زمینی، برنج، کاهو، جعفری، ذرت، کالباس و مرغ) را با هم مخلوط کنید.
- سس مایونز را در ظرفی ریخته و خوب بزنید تا صاف شود.
- ماست را در ظرفی جداگانه هم بزنید و سپس به سس مایونز اضافه کنید.
- سرکه و سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و به سس مایونز اضافه کنید.
- سس را مرتبا به مدت 5 دقیقه، به صورت دورانی با چنگال هم بزنید.
- سپس سس را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سالاد را در ظرف مناسب بکشید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.
همه مواد غذایی دارای خواصی مفید برای بدن هستند، البته به شرط اینکه به درستی و به اندازه مصرف شوند. سبزیجات مورد استفاده در سالاد کاردینال خواص منحصر به فردی دارند که در صورت تمایل به آشنایی با این خواص می توانید به مقالات زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: خواص کاهو و فواید بی نظیر آن در درمان کم خونی
خواص جعفری و مضرات آن را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: خواص جعفری چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه جعفری)
اگر مایلید همه چیز را درباره خواص و فواید ذرت بدانید به لینک زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره خواص ذرت و فواید آن
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست