شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز


مواد لازم بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
خمیر یوفکا:15 عدد
پنیر فتا :150 گرم
شوید تازه :نصف فنجان
پیازچه :3 عدد
آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :نصف فنجان
لیمو :یک عدد
فلفل قرمز :یک عدد
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

طرز تهیه بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز


 فلفل قرمز را خرد می کنیم .
خرد کردن فلفل در بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
در مخلوط کنی پنیر فتا ، شوید ، پیازچه ، فلفل قرمز و آبلیمو را مخلوط می کنیم.
یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به روغن زیتون آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و همانند قبل خمیر را مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار می کنیم .
خمیرهای چرب شده را از وسط نصف کرده به طوریکه دو دسته سه تایی داشته باشیم .
یک قاشق از مواد را داخل خمیر ریخته و رول می کنیم . سطح بیرونی خمیر را به روغن زیتون آغشته و مقداری سیاه دانه و پره های لیمو را روی آن می پاشیم .
رولها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا روی آنها طلایی شوند .


طرز تهیه بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

نکات تکمیلی در مورد بورک پنیر

بورک پنیر جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
بورک پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز