پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سس بولونز | طرز تهیه سس بولونز


مواد لازم سس بولونز


پیاز ریز خرد شده     1 عدد متوسط
هویج ریز خرد شده     2 عدد متوسط
کرفس ریز خرد شده     2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده    360 گرم
جگر مرغ ریز خرد شده     120 گرم
روغن زیتون     4 قاشق غذاخوری
کره     4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ریز خرد شده     450 گرم
رب گوجه فرنگی     1 پیمانه
سرکه سفید     ½ پیمانه
نمک و فلفل    به میزان لازم
جوز هندی     کمی
فلفل قرمز تند     کمی
آب گوشت     ¾ پیمانه
خامهٔ غلیظ     ½ پیمانه


سس بولونز | طرز تهیه سس بولونز


طرز تهیه سس بولونز

    کره و روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. سبزیجات خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
    گوشت چرخ کرده و جگر مرغ را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
    سرکه را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً تبخیر گردد. سپس تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم.
    گوجه فرنگی و رب گوجه را به سس اضافه می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حرارت را ملایم کرده و می گذاریم حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، در همین حال هر از گاهی آن را هم می زنیم.
    ½ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در آن را می گذاریم و به مدت 1 ساعت دیگر آن را روی حرارت ملایم رها می کنیم. اگر سس بیش از حد غلظت داشت، بقیهٔ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله سس را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری داشت، به آن می افزاییم.
    در 5 دقیقهٔ آخر پخت، خامه را داخل سس می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا رنگ آن روشن گردد. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و روی پاستا و یا لازانیا می ریزیم و سرو می کنیم.


سس بولونز | طرز تهیه سس بولونز

نکات تکمیلی در مورد سس بولونز

سس بولونز جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سس بولونز ، طرز تهیه سس بولونز


همچنین مشاهده کنید