دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی


 مواد لازم برای سوپ گوشت مکزیکی

 
گوشت بره :400 گرم
زردچوبه :یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه :یک و نیم قاشق چای خوری
پودر دارچین :یک قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :ربع قاشق چای خوری
کره :دو قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده :سه چهارم فنجان
پیاز سفید خرد شده :یک عدد
پیاز قرمز خرد شده :یک عدد
گشنیز تازه :نصف فنجان
گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم
آب :هفت فنجان
عدس :سه چهارم فنجان
نخود  :425 گرم
ورمیشل :110 گرم
تخم مرغ (زده شده) :دو عدد
لیمو :یک عدد
 
 
طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی
 
 
 
طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی
 
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید. تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.
 
 
 

طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی
 
نکات تکمیلی در مورد سوپ گوشت

سوپ گوشت جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ گوشت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی