سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز


مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)



بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد:6 عدد
سیر:10 حبه متوسط
پیاز ریزشده:یک عدد
گوشت چرخ کرده:250 گرم
گوجه فرنگی سفت:2 عدد
جعفری ساطوری:3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع:به میزان کافی


بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)

ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم (مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم) بعداون هارو2 ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
سیر هارو خلا ل می کنیم و یه تفت کوچولوتو روغن مایع میدیم توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه (جلوه سیر تو این غذا مثل خلال بادام میشه)، پوست گوجه فرنگیها رو می کنیم، مغزشون رو خالی می کنیم و گوشت اونهارو ریز خرد می کنیم، تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه می کنیم بعد ازکمی تفت دادن، رب، مغزگوجه فرنگیهاو نصف لیوان آب رواضافه می کنیم و در ظرف رو می گذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیادتر ازبقیه غذاهاست بعد ازرو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم

از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اونهارو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه 20 دقیقه ای میذاریم تا غذا جابیفته و بعد سروش می کنیم البته من این مرحله جاافتادگی رو یه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب در اومد.


بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز

نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بادمجان شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادمجان شکم پر ، طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز