پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت | طرز تهیه رولت گوشت


مواد لازم برای رولت گوشت


    1.5 پوند گوشت گوساله چرخ کرده
    1 تخم مرغ
    1 پیاز، خرد شده
    1 فنجان شیر
    1 فنجان خرده نان خشک یا آرد سوخاری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    2 قاشق غذا خوری خردل
    1/3 فنجان سس گوجه فرنگی

 

روش تهیه رولت گوشت



برای پخت رولت گوشت گرمای فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده گوساله، تخم مرغ، پیاز، شیر و خرده نان یا آرد سوخاری را مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را به مخلوط گوشت اضافه نمائید و تابه پخت رولت گوشت که اندازه آن حدودا 9×13 اینچ باشد را کمی با روغن چرب کرده و مخلوط گوشت را به فرم رولت در درون تابه چرب شده قرار دهید.


رولت گوشت | طرز تهیه رولت گوشت


برای تهیه سس روی رولت گوشت در یک کاسه کوچک جداگانه، شکر قهوه ای، خردل و سس گوجه فرنگی را ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.
تابه حاوی رولت گوشت را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 1 ساعت یگذارید تا بپزد.
حال رولت گوشت آماده است آنرا در دیس غذا بگذارید سس تهیه شده را روی آن بریزید و سرو کنید.


رولت گوشت | طرز تهیه رولت گوشت

نکات تکمیلی در مورد رولت گوشت

رولت گوشت جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
رولت گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

رولت گوشت ، طرز تهیه رولت گوشت