یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
15 راز برای درست کردن یک سس خوش طعم
پایه آموزش سسها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نكتههایی توجه كرد:
دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجهفرنگی، مادر تمام سسها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیلدهنده و کم و زیاد کردن برخی طعمدهندهها و ادویههایشان میتوان انواع و اقسام سسها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سسها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نكتههایی توجه كرد:
1 - هنگام تهیه سس مایونز و پس از مخلوط کردن زرده و سرکه، باید روغن را مداوم و آهسته بهطوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، افزود زیرا در غیر این صورت سس میبرد.
2 - خیلیها فکر میکنند این سس را فقط میتوان با دستگاه مخلوطکن تهیه کرد در حالی که با همزنهای دستی پرهدار نیز میتوان این سس را تهیه کرد. البته پرههای همزن باید زیاد باشند و این وسیله یکنواخت در کاسهای که محتویات در آن وجود دارد، به حرکت درآید. سسی که با همزن دستی تهیه میشود، به مراتب خوشطعمتر است.
3 - روغنهای مناسب برای تهیه این سس به ترتیب اولویت عبارتند از: روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولا. به غیر از این روغنها در تهیه مایونز از روغن دیگری استفاده نکنید.
4 - سفیده تخممرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود زیرا باعث بریدن سس میشود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.
5 - برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زحم تخممرغ را خواهد گرفت.
6 - سعی کنید از تخممرغهایی استفاده کنید که زرده کمرنگتری دارند زیرا زرده پررنگ، رنگ سس را خراب میكند و زرد خواهد شد.
7 - در تهیه این سس از ادویه خاصی استفاده نمیشود. فقط کافی است کمی به آن فلفل سیاه بیفزایید و در صورت علاقه به طعم تند، به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
8 - طعمدهندههایی مانند گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رندهشده، کیپر یا غنچه خشکشده گل محمدی بهترین انتخابها برای مزهدار کردن سس مایونز هستند اما در صورت افزودن یکی از آنها، باید از ریختن بقیه آنها صرفنظر کرد.
9 - شکر یکی از اجزای اصلی سس قرمز است و انتخاب نوع آن بر طعم سس اثر دارد. باید شکر پودری باشد و بوی ماندگی و به اصطلاح «گونی» ندهد زیرا در این صورت عطر و طعم سس گوجهفرنگی خراب خواهد شد.
10 - سرکهای که در تهیه سس کچاپ استفاده میکنید، بهتر است خانگی باشد و در میان انواع سرکهها، سرکه انگور قرمز و سفید از بهترینها هستند.
11 - رب گوجهفرنگی که در تهیه این سس استفاده میشود، باید خوشرنگ باشد از ریختن ربهایی که رنگشان به سیاهی میزند، خودداری کنید. طعم رب هم بهتر است که ترش و شیرین باشد.
12 - ادویههایی که میتوانید در تهیه سس گوجهفرنگی استفاده کنید، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا یا همان فلفل قرمز شیرین است.
13 - در صورت تمایل میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای یا به جای هر دوی آنها از عسل برای تهیه این سس استفاده کنید.
14 - برخلاف سس مایونز، هنگام تهیه سس گوجهفرنگی هرگز نباید به محتویات سس، آبلیمو اضافه کرد. اجزای اصلی سس کچاپ فقط شکر، سرکه و رب گوجهفرنگی هستند.
15 - این توصیه را در تهیه هر دو سس در نظر داشته باشید؛ اندازهها بسیار مهم هستند. زیاد و كم کردن مقدار مواد اولیه اصلی، در غلظت، عطر و طعم سسهای تهیه شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : salamat.ir
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : salamat.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور رئیس جمهور رهبر انقلاب دولت سیزدهم
تهران هواشناسی آتش سوزی زلزله فضای مجازی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران سلامت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو گاز حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت طلا ایران خودرو بورس نمایشگاه نفت بانک مرکزی مالیات
نمایشگاه کتاب کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کتاب تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری شعر
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح افغانستان اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی خورشید ایلان ماسک شفق قطبی فناوری اپل ناسا طوفان خورشیدی گوگل روزنامه ماهواره
سرطان سازمان غذا و دارو آلزایمر کاهش وزن فشار خون سیگار قهوه دیابت توت فرنگی بارداری افسردگی