شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کراکت | طرز تهیه کراکت قارچ


مواد لازم برای کراکت قارچ

¼ پیمانه روغن زیتون
سه پیمانه قارچ خرد شده
نمک و فلفل سیاه
یک ساقه کرفس خرد شده
یک عدد موسیر رنده شده
1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
دو قاشق غذاخوری کره
کمی جوزهندی
1.5 پیمانه آب مرغ
4 ورق نان سفید ساندویچی
یک پیمانه شیر
3 عدد تخم مرغ بزرگ
روغن گیاهی
سس خردل (برای سرو)
 

کراکت | طرز تهیه کراکت قارچ
 
 طرز تهیه کراکت قارچ
روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچ ها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیم جوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نان ها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و بعد در خرده های نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکت ها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
روغن گیاهی یا سرخ کردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکت ها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.
 

کراکت | طرز تهیه کراکت قارچ
نکات تکمیلی در مورد کراکت

کراکت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کراکت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کراکت ، طرز تهیه کراکت قارچ


همچنین مشاهده کنید