جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

اُدانگ بِلادو | طرز تهیه اُدانگ بِلادو


مواد لازم برای اُدانگ بِلادو

    میگو  1 کیلوگرم
    پیاز 2 عدد متوسط
    گوجه 2 عدد
    لیمو ترش 1 عدد
    فلفل 1قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    سیر 2 حبه
    نمک به میزان لازم


اُدانگ بِلادو | طرز تهیه اُدانگ بِلادو
 
طرز تهیه اُدانگ بِلادو

گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک 10 دقیقه تفت دهید .
آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .
میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .
سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را 7-10 دقیقه در سس حرارت دهید.
 

اُدانگ بِلادو | طرز تهیه اُدانگ بِلادو
نکات تکمیلی در مورد اُدانگ بِلادو

اُدانگ بِلادو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
اُدانگ بِلادو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

اُدانگ بِلادو ، طرز تهیه اُدانگ بِلادو


همچنین مشاهده کنید