جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پاپیای مرغ | طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )


مواد لازم پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )


ساق مرغ 4 تا
ماست 3 ق س
محلول زعفران مقداری
برنج 2 پیمانه پر
فلفل دلمه ای رنگی
قارج حلقه حلقه شده
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 2 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه
روغن زیتون کمی


پاپیای مرغ | طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )

طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )

ساق های مرغ را به ماست ..محلول زعفران و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 قرار دهید. برنج را جداگانه با زردچوبه آبکش کنید(طوری که نه نرم باشد نه دان) در تابه ای پیاز و سیر له شده و فلفل دلمه ای خلال شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید . سپس با برنج مخلوط کرده و در ظرف مناسب فر ریخته روی آن فویل کشیده و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.در پایان مرغ های طلایی شده را روی برنج قرار داده و سرو کنید .


پاپیای مرغ | طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )

نکات تکمیلی در مورد پاپیای مرغ

پاپیای مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 40 دقیقه میباشد .
پاپیای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاپیای مرغ ، طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )


همچنین مشاهده کنید