چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ و برنج سرخ شده چینی


مواد لازم مرغ و برنج سرخ شدۀ چینی


برنج سفید     1 پیمانه
سینه مرغ     2 عدد (350 گرم)
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن گیاهی     2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ     2 عدد
پیازچه خرد شده     2 عدد
زنجفیل تازه پوست کنده خرد شده     1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای رنده شده     ½ پیمانه (1 فلفل کوچک)
سس سویا     2 قاشق غذاخوری
شکر     ½ قاشق چایخوری
آب مرغ     ½ پیمانه
لوبیا سبز خرد شده     1 پیمانه
 


طرز تهیه مرغ و برنج سرخ شده چینی


طرز تهیه مرغ و برنج سرخ شدۀ چینی



    برنج را می پزیم و کنار می گذاریم. سینه مرغ را می کوبیم تا نازک و دراز شوند. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    یک قاشق غذاخوری روغن در یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود ولی دود نکند. مرغ ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل روغن داغ می پزیم و سپس آنها را از روغن خارج کرده و در یک بشقاب کنار می گذاریم.
    حرارت را ملایم می کنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم و پس از اینکه روغن کمی داغ شد، تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا مانند املت شود و سفیده آن کمی بگیرد. زنجفیل و پیازچه را اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه می گذاریم بپزد. برنج پخته شده و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و برای مدت 2 دقیقه می پزیم. سس سویا، شکر و آب مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مخلوط را به تابه اضافه می کنیم. لوبیا سبز و مرغ پحته شده را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 3 دقیقه بپزد و داغ شود. سپس آن را به سرعت سرو می کنیم.
 


طرز تهیه مرغ و برنج سرخ شده چینی

نکات تکمیلی در مورد مرغ و برنج

مرغ و برنج جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
مرغ و برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ و برنج سرخ شده چینی