چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پای ترتیلا | طرز تهیه پای ترتیلا
مواد لازم برای پای ترتیلا
طرز تهیه پای ترتیلا
نکات تکمیلی در مورد پای ترتیلا
گوشت چرخ کرده گوساله 450 گرم
دانه ذرت 300 گرم
اسفناج 150 گرم
پنیر چدار 125 گرم
پنیر پیتزا 125 گرم
نان ترتیلا (با قطر 25 سانتی متر) 4 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز ½ 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
خامه ترش (اختیاری) مقداری
برگ گشنیز تازه تعدادی
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم نمایید. برای پخت این غذا به قالبی نیاز دارید که از زیر باز شود. اگر قطر ترتیلاها بزرگ تر از قطر قالب است، مقداری از اطراف آن ها را ببرید. کف و دیواره های قالب را چرب کنید.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. روغن را در آن گرم کنید. پیاز خردشده، پودر زیره، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل را به روغن اضافه نمایید. مواد را به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که پیاز نرم شود تفت دهید. سپس رب گوجه را اضافه نمایید و شعله را زیاد کنید.
سیر له شده و گوشت چرخ کرده را به بقیه مواد اضافه کنید و با یک قاشق گوشت ها را از هم باز کنید تا گلوله ای نشوند. به مدت 4 تا 6 دقیقه تمام مواد را با هم تفت دهید. در آخر دانه های ذرت را که از قبل پخته اید، به همراه اسفناج خردشده به مواد دیگر اضافه نمایید و به مدت 2 دقیقه آن ها را با هم تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند.
یک ترتیلا را کف قالب قرار دهید و ½ 1 پیمانه از مخلوط گوشت را به صورت یکنواخت روی آن پخش نمایید. سپس ½ پیمانه مخلوط پنیرهای چدار و پیتزا را به صورت رنده شده روی آن ها بپاشید. 2 لایه دیگر را نیز با ترتیلا، مخلوط گوشت و پنیر بچینید. در آخر یک عدد ترتیلا قرار دهید و روی آن را با ½ پیمانه پنیر باقیمانده بپوشانید.
به مدت 15 تا 20 دقیقه پای را بپزید تا رویه آن قهوه ای-طلایی شود. یک چاقو را بین دیواره قالب و لبه پای حرکت دهید. کف قالب را باز کنید و پای را در بشقاب قرار دهید. آن را برش بزنید و در صورت تمایل با خامه ترش و برگ های گشنیز سرو نمایید.
پای ترتیلا جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پای ترتیلا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست