سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک سیب و شلیل | طرز تهیه کیک سیب و شلیل


مواد لازم کیک سیب و شلیل
 
آرد:180 گرم
کره:150 گرم
شکر:170 گرم
نشاسته ذرت:70 گرم
پودر بادام:70 گرم
وانیل:یک دوم قاشق چای خوری
شلیل تازه و کمپوت سیب:به میزان لازم
 
 

کیک سیب و شلیل | طرز تهیه کیک سیب و شلیل
 
 
طرز تهیه کیک سیب و شلیل 
 
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخم مرغ ها را یکی یکی همراه وانیل اضافه می کنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را 30 ثانیه هم می زنیم. در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و پودر بادام را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. 
 
مواد را کف قالب گرد 28 سانتی متری که از قبل آن را با اسپری روغن چرب کرده ایم پهن کرده و میوه ها را روی آن باسلیقه می چینیم. کیک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم. برای این کیک می توانیم از ظروف سرامیکی که مخصوص تارت یا قالب های تارت یا کمربندی است استفاده کنیم.
 

کیک سیب و شلیل | طرز تهیه کیک سیب و شلیل
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب و شلیل

کیک سیب و شلیل جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک سیب و شلیل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیک سیب و شلیل ، طرز تهیه کیک سیب و شلیل