یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کیک گردویی | طرز تهیه کیک گردویی


طرز تهیه کیک گردویی

تخم مرغ جدا شده 6 عدد
کره یک پیمانهٔ 200 میلی لیتری
شکر یک و یک چهارم پیمانه
آرد الک شده 2 و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل
شیر یک پیمانه
گردوی خرد شده یک دوم پیمانه



طرز تهیه کیک گردویی


1. کره و شکر را میزنیم تا سفید شود زرده های تخم مرغ را نیز یا فاصله مخلوط کرده می زنیم.

2. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، شیر را نیز بتدریج داخل مایه کرده بزنید.

3. گردو را اضافه کنید.


کیک گردویی | طرز تهیه کیک گردویی



4. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود بصورت دورانی با مواد قاطی کنید.

5. در حرارت 170 درجه 45 دقیقه بپزد.


کیک گردویی | طرز تهیه کیک گردویی

نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی

کیک گردویی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک گردویی ، طرز تهیه کیک گردویی