سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ بلغور | طرز تهیه سوپ بلغور


مواد لازم برای سوپ بلغور



    پیاز :1 عدد
    بلغور :یک فنجان
    نخود پخته شده :یک فنجان
    لوبیا چیتی :یک فنجان
    غوره :نصف فنجان
    بادمجان نگینی شده :1 عدد
    لوبیا سبز:نصف فنجان
    نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی به مقدار لازم


سوپ بلغور | طرز تهیه سوپ بلغور


طرز تهیه سوپ بلغور



ابتدا پیاز را تفت می دهیم و بعد بلغور را اضافه کره و با یک لیوان آب می گذاریم که بلغور کاملاٌ بپزد . نخود پخته شده و لوبیای پخته شده را اضافه نموده .و بادمجان های نگینی سرخ شده و لوبیا سبز را اصافه نموده و می کذاریم تا کاملاٌ جابیفتد .در آخر غوره ها را می ریزیم تا سوپ ما ترش مزه شود در صورت تمایل آب مرغ نیز می توان به این غذا اصافه نمود .


سوپ بلغور | طرز تهیه سوپ بلغور

نکات تکمیلی در مورد سوپ بلغور

سوپ بلغور جزو سوپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ بلغور را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ بلغور ، طرز تهیه سوپ بلغور