سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی


 ته چین گوشت و سیب زمینی

 
وعده غذایی:ناهار  شام زمان پخت :45 دقیقه
 زمان آماده سازی مواد:0دقیقه
 
مناسب برای 4 نفر :
 
 
مواد لازم
برنج :4 پیمانه یا 600 گرم
 
گوشت راسته و یا مغز ران :40 تا 500 گرم
 
سیب زمینی :2 عدد
 
کره :30 گرم
 
روغن، زعفران و نمک :به مقدار لازم
 

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی
 
طرز تهیه:
 
ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .
 
سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم .و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
 
حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم وروی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم .
 
ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .
 
در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم ودر قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.
 
در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.
 
صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد،  گوشت وسیب زمینی برشته شوند.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
طرز تهیه ته چین گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی