سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

گردو کاراملیزه | طرز تهیه گردو کاراملیزه


مواد لازم برای گردو کاراملیزه
 
اسپری روغن
نصف فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک و نیم فنجان گردو
 

گردو کاراملیزه | طرز تهیه گردو کاراملیزه
 
 
طرز تهیه گردو کاراملیزه
فر رو با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنین. سینی مخصوص فر رو با فویل پوشونده و روش رو روغن اسپری کنین.
شکر و سرکه رو در یه ماهیتابه کوچیک ترکیب کنین. روی حرارت متوسط بذارین و خوب هم بزنین تا زمانی که شکر حل بشه (حدود سه دقیقه).
گردو رو اضافه کرده و گاهی هم بزنین. حالا این مخلوط رو به سینی فر مخلوط کنین.
سینی رو داخل فر گذاشته و بذارین تا زمانی که مخلوط کاملا قهوه ای رنگ بشه باقی بمونه (حدود ده دقیقه).
حالا سینی رو بیرون آورده و بذارین همونجا کاملا خنک شه. گردوها رو بشکنین و برای غذاهای مختلف استفاده کنین.
 
 
نکته
 
گردوی Caramelized میتونه برای دو روز در یه ظرف دربسته در دمای اتاق سالم بمونه.
 

گردو کاراملیزه | طرز تهیه گردو کاراملیزه
نکات تکمیلی در مورد گردو کاراملیزه

گردو کاراملیزه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
گردو کاراملیزه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

گردو کاراملیزه ، طرز تهیه گردو کاراملیزه