سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ خامه ای | طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و نودل


مواد لازم برای سوپ خامه ای مرغ و نودل
 
نودل :100گرم
سینه مرغ بدون استخوان و پوست :250گرم
روغن زیتون :یک و نیم قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده :یک عدد متوسط
هویج خرد شده :3 عدد متوسط
کرفس خرد شده :3 ساقه
سیر رنده شده :3 حبه
آب مرغ :2 پیمانه
جعفری خرد شده و تازه :3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی
کره :یک چهارم پیمانه
آرد :یک چهارم پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری
شیر:دو و نیم پیمانه
خامه :یک سوم پیمانه


سوپ خامه ای | طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و نودل
 
طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و نودل
در قابلمه ای بزرگ، روغن زیتون بریزید و پیاز، هویج و کرفس را تفت دهید. پس سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آب مرغ، جعفری، نمک و فلفل و مرغ تکه شده و نودال را اضافه کنید تا جوش بیاید.
حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا مرغ نرم شود. تکه های مرغ را دربیاورید، ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید.
کره را در ماهیتابه ای آب و سپس آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کم کم شیر را اضافه کنید درحالی که مرتب هم می زنید، این کار مانع از گلوله شدن آرد می شود خامه را اضافه کنید و درحالی که مرتب هم می زنید به سوپ اضافه کنید.
سوپ را هنگامی که کاملا داغ شد، سرو کنید.
 

سوپ خامه ای | طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و نودل
نکات تکمیلی در مورد سوپ خامه ای

سوپ خامه ای جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ خامه ای را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ خامه ای ، طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و نودل