جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کوکی | طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی


مواد لازم برای کوکی های نرم زنجبیلی
 
آرد 2 و یک چهارم فنجان
پودر زنجبیل  2 ق چ
جوش شیرین  1 ق چ
پودر دارچین  سه چهارم ق چ
ادویه پای کدو  نصف ق چ
نمک  یک چهارم ف چ
کره نرم  سه چهارم فنجان
شکر سفید  1 فنجان
تخم مرغ  1 عدد
آب  1 ق غ
مولاس  یک چهارم فنجان
شکر سفید  2 ق غ
 

کوکی | طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی
 
 طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . آرد ، زنجبیل ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید و کناری بگذارید .
کره و 1 فنجان شکر را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا کرمی و حجیم شود . تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید سپس آب و مولاس را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود .
مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده هم بزنید تا خمیری شکل شود . سپس به اندازه ی گردو از خمیر برداشته گرد کنید و در 2 قاشق باقیمانده شکر بگردانید و با فاصله ی 5 سانتی از هم در سینی فر بچینید .
کوکی ها را به مدت 8 – 10 دقیقه در فر که از قبل گرم شده بگذارید بپزند و بعد از پخت 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس روی توری سمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند . پس از آن در یخچال در یک ظرف در بسته بدون نفوذ هوا نگه داری نمایید .
 

کوکی | طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی
نکات تکمیلی در مورد کوکی

کوکی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کوکی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کوکی ، طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی