چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
سس گوجه فرنگی | طرز تهیه سس گوجه فرنگی و زنجبیل
مواد لازم سس گوجه فرنگی و زنجبیل
طرز تهیه سس گوجه فرنگی و زنجبیل
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
سیر ریز شده 2 حبه
سرکه قرمز ½ پیمانه
زنجفیل تازه، پوست گرفته و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده 500 گرم
شکر قهوه ای ½ پیمانه
کشمش طلایی ½ پیمانه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی و زنجبیل
در یک قابلمه، روغن را روی شعله متوسط داغ می کنیم. پیاز، سیر، و زنجفیل را اضافه می کنیم. تا جایی می پزیم که پیازها نرم شوند، حدود 5 تا 7 دقیقه.
گوجه فرنگی، سرکه، شکر قهوه ای و کشمش ها را اضافه می کنیم. می گذاریم آهسته بجوشد. هر از گاهی هم می زنیم. تا جایی که مانند مربا غلیظ شود، 35 تا 45 دقیقه. سپس می گذاریم کاملاً خنک شود.
سس گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست