دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)


مواد لازم سس پرتقال (برای غذا)

شکر  ¼پیمانه

نشاستۀ ذرت   1 قاشق غذا خوری

رندۀ پوست پرتقال  ¼پیمانه

آب پرتقال  ¾پیمانه

کره   2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)


طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)

    در یک تابۀ کوچک شکر، نشاستۀ ذرت و رندۀ پوست پرتقال را با هم ترکیب می کنیم.
    آب پرتقال را به موادمان در تابه می افزاییم و به هم می زنیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش آید و حباب هایی روی آن تشکیل شود.
    سپس کره را به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا سس ته نگیرد و پس از 2 دقیقه آن را از روی گاز برداشته و به همراه غذا، داغ سرو می کنیم.


طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)

نکات تکمیلی در مورد سس پرتقال (برای غذا)

سس پرتقال (برای غذا) جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)