شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

آش ترش | طرز تهیه آش ترش


موادلازم برای آش ترش

 آب گوشت           به مقدارلازم
نخود                  1 پیمانه
لوبیا چیتی           1 پیمانه
عدس                1 پیمانه
آلوی خشک         1 پیمانه
برگه ی زرد آلو      1پیمانه
هویج پخته شده   1/2پیمانه
چغندر پخته شده  1/2 پیمانه
سبزی آش          500گرم
رشته آش           1 بسته
نعناع داغ            بر ای تزیین
پیاز داغ              بر ای تزیین
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدارلازم

طرز تهیه آش ترش

حبوبات پخته شده را به همراه آلو و برگه زرد آلو و آ ب گوشت روی شعله بگذارید تا کمی جوش بخورد. سپس سبزی آش و چغندر پخته و هویج پخته شده را اضافه نمایید . بعداز اینکه کمی جا افتاد رشته را ریخته وکمی آن را بچشید. طعم این آش باید ملس باشد در صورت تمایل می توان کمی شکر و حتی سرکه اضافه کرد در واقع این آش مثل آش رشته تهیه می شود و به جای کشک به ان خشکبار اضافه می کنیم .

نکات تکمیلی در مورد آش ترش

آش ترش جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آش ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

آش ترش ، طرز تهیه آش ترش