شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
آش ترش | طرز تهیه آش ترش
آب گوشت به مقدارلازم
نخود 1 پیمانه
لوبیا چیتی 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
آلوی خشک 1 پیمانه
برگه ی زرد آلو 1پیمانه
هویج پخته شده 1/2پیمانه
چغندر پخته شده 1/2 پیمانه
سبزی آش 500گرم
رشته آش 1 بسته
نعناع داغ بر ای تزیین
پیاز داغ بر ای تزیین
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدارلازم
حبوبات پخته شده را به همراه آلو و برگه زرد آلو و آ ب گوشت روی شعله بگذارید تا کمی جوش بخورد. سپس سبزی آش و چغندر پخته و هویج پخته شده را اضافه نمایید . بعداز اینکه کمی جا افتاد رشته را ریخته وکمی آن را بچشید. طعم این آش باید ملس باشد در صورت تمایل می توان کمی شکر و حتی سرکه اضافه کرد در واقع این آش مثل آش رشته تهیه می شود و به جای کشک به ان خشکبار اضافه می کنیم .
نکات تکمیلی در مورد آش ترشآش ترش جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آش ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست