چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس


 مواد لازم قاطی پلو

مواد لازم برای 3 تا 4نفر

 2 /1 پیمانه عدس

2 پیمانه برنج

2 عدد هویج

100 گرم کنگر

2 ق س رب گوجه فرنگی

1  عدد پیاز درشت

3 ق س روغن یا کره

300 گرم گوشت چرخ کرده

یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )

نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم


طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس

طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس

 1.  پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده  اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را  به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .

 2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با  مقداری آب  در قابلمه ای مناسب  بپزید. برنج را هم خیس کنید .

 3. هویج ها را  بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز  به صورت نگینی خرد کنید.

 4. کنگرها را  پاک کنید و بعد از شستن ،  به صورت نگینی خرد کنید.

 5. در این فاصله  پیاز را  پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را  هم اضافه کرده و سرخ کنید.

 6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را  هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.

 7.  اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن  هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.

8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد قاطی پلو

قاطی پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
قاطی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه قاطی پلوی کنگر با هویج و عدس