چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند (پاکستانی)


مواد لازم بریانی پلو با گوشت گوسفند ( پاکستانی )


پیاز خرد شده یکعدد
سیر رنده شده 2 حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق چ
پودر کاری هندی 2 قاشق غ
پودر زیره 1 ق چ
پودر دارچین 1 ق چ
زردچوبه 1 ق چ
پودر گشنیز 2 ق چ
نیم کیلو گوشت گوسفند بصورت قیمه ای
یک و نصفی پیمانه برنج باسماتی
یک پیمانه نخود فرنگی
200 گرم گل کلم خرد شده
175 گرم ماست چکیده یا سفت
2 ق غذاخوری نعنا تازه و خرد شده
2 ق غ گشنیز تازه و خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده


طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند (پاکستانی)

 

طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند ( پاکستانی )


گوشت را با کمی ادویه و پیاز قبلا تفت داده و بپزین .
فر را روشن کرده و روی 180 درجه تنظیم کنین .  سیر وپیاز رو با کمی روغن تفت داده و بعد زنجبیل و سپس کاری و زیره و زردچوبه و پودرگشنیز را رو اضافه کنین و به مدت کوتاهی تفت بدین . یک سوم پیمانه آب اضافه و مخلوط کنین . گوشت را داخل مخلوط ریخته آب مرغ و گل کلم و نخود فرنگی رو هم اضافه کنین بذارین به جوش بیاد .نمک و ادویه و فلفلش رو اندازه کنین . روی برنج فقط به اندازه یک بند انگشت آب داشته باش . حالا داخل ظرف نچسب و مناسب فر بریزین وروش رو با فویل بپوشونین و حدود 20 الی 25 دقیقه داخل فر داغ بذارین .
وقتی از فر بیرون اوردین بذاری کمی خنک بشه بعد از قالب بیرون بیارین و در ظرفی که قراره سرو بشه قرار بدین . ماست و نعنا را مخلوط کرده و گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده رو هم جداگانه مخلوط کرده و این دو مخلوط رو در ظرف های جداگانه بریزین و در کنار غذا سرو کنین .
 

نکته
تندی این غذا بنا به سلیقه شماست .

نکات تکمیلی در مورد بریانی پلو

بریانی پلو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بریانی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بریانی پلو با گوشت گوسفند (پاکستانی)