سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
یخمک ایتالیایی | یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل
طرز تهیه ی یخمک هندوانه یخمک ایتالیایی ، یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل
مواد لازم
هندوانه 5 پیمانه
شیر (شیر ذرت ) 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شدهزنجبیل 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا هسته های هندوانه ها را به خوبی جدا می کنیم و بعد از خرد کردن هندوانه را به همراه مواد اولیه دیگر داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شوند.
شیر و ریشه زنجبیل را بر روی حرارات می جوشانیم و بعد از اینکه جوش آمد یک جوش که زد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود و با مخلوط هندوانه و دیگر مواد مخلوط می کنیم.
مواد مخلوط شده داخل یک ظرف ریخته و درون فریزر قرار می دهیم تا 4 ساعت بماند. در این 4 ساعت به فاصله یک ساعت یک ساعت مواد را از داخل فریزر بیرون آورده و خوب با هم زن هم می زنیم و 15 دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر بیرون می آوریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور مشهد هواشناسی تهران امتحانات نهایی تعطیلی مدارس هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
شهادت رئیس جمهور بورس قیمت خودرو یارانه قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت
تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران لیلا حاتمی شعر نمایشگاه کتاب رسانه ملی علی حاتمی
قرآن تجهیزات پزشکی تلسکوپ فضایی هابل
اسرائیل رژیم صهیونیستی ترکیه امیرعبداللهیان روسیه سوریه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس لیورپول بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی بارندگی مردان آلزایمر زیبایی شادی استرس فشار خون افسردگی