سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

یخمک ایتالیایی | یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل


طرز تهیه ی یخمک هندوانه

مواد لازم

هندوانه                5 پیمانه

شیر (شیر ذرت )    1 پیمانه

شکر                   1/2 پیمانه

آبلیمو                   3 قاشق غذا خوری

ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شدهزنجبیل  5 قاشق غذا خوری

 


یخمک ایتالیایی | یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

طرز تهیه:

ابتدا هسته های هندوانه ها را به خوبی جدا می کنیم  و بعد از خرد کردن هندوانه را به همراه مواد اولیه دیگر داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شوند.

شیر و ریشه زنجبیل را بر روی حرارات می جوشانیم و بعد از اینکه جوش آمد یک جوش که زد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود و با مخلوط هندوانه و دیگر مواد مخلوط می کنیم.

مواد مخلوط شده داخل یک ظرف ریخته و درون فریزر قرار می دهیم تا 4 ساعت بماند. در این 4 ساعت به فاصله یک ساعت یک ساعت مواد را از داخل فریزر بیرون آورده و خوب با هم زن هم می زنیم و 15 دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر بیرون می آوریم.

 
یخمک ایتالیایی ، یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل