سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه براونی قهوه ای


مواد لازم براونی قهوه ای


کره     ½ پیمانه
شکلات کم شیرین خرد شده     240 گرم
شکر      ¼ 1 پیمانه
نمک     ¾ قاشق چایخوری
تخم مرغ     3 عدد بزرگ
آرد     ¾ پیمانه
گردوی خرد شده     1 پیمانه


طرز تهیه براونی قهوه ای


طرز تهیه بروانی قهوه ای


    فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف ظرف کیک پزی را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی می پوشانیم و روی آن کره می مالیم و آن را کنار می گذاریم.
    داخل یک قابلمه متوسط آب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. داخل یک قابلمه دیگر، کره و شکلات را می ریزیم و آن را روی قابلمه آب در حال جوش می گذاریم تا با دمای آب در حال جوشیدن، ذوب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بر می داریم.
    شکر و نمک را داخل مخلوط ریخته و با همزن دستی آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم و باز مخلوط می کنیم. سپس آرد را به مایه اضافه کرده و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند آنها را می زنیم. اگر بخواهیم داخل آن گردو بریزیم در این مرحله آن را نیز اضافه می کنیم.
    مایه را داخل ظرف فر آماده شده می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم. آن را به مدت 45 الی 50 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم، ذرات کمی به آن بچسبد. سپس آن را از فر خارج کرده و می گذاریم کاملاً خنک شود.
    با استفاده از کاغذ روغنی زیر آن، کیک را از ظرف خارج کرده و کاغذ را از آن جدا می کنیم. براونی را برش می زنیم و سرو می کنیم.
 


طرز تهیه براونی قهوه ای

نکات تکمیلی در مورد براونی قهوه ای

براونی قهوه ای جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
براونی قهوه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه براونی قهوه ای