جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بستنی وانیلی


مواد لازم بستنی وانیلی

مخلوط مساوی از شیر و خامه 4 پیمانه
خامه سفت 4 پیمانه
زرده تخم مرغ 18 عدد
شکر ½1 پیمانه
وانیل کمی


طرز تهیه بستنی وانیلی

طرز تهیه بستنی وانیلی

    یک کاسه بزرگ را داخل فریزر می گذاریم تا یخ بزند. در یک قابلمه، مخلوط شیر و خامه و وانیل را حرارت می دهیم و گاهی به ‎هم می زنیم که نسوزد یا ته نگیرد. اجازه ندهید بجوشد، فقط بخار کند. سپس زیرش را خاموش می کنیم.
    در یک کاسه زرده های تخم مرغ و شکر را می زنیم. نصف مخلوط کرم خامه را به مخلوط تخم مرغ ها و شکر اضافه و مخلوط می نماییم. حال مخلوط تخم مرغ و خامه را داخل قابلمه بر روی باقیمانده خامه گرم می ریزیم و مخلوط می نماییم و بر روی حرارت متوسط می پزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم. انگشت خود را پشت قاشق می کشیم، چنانچه قاشق با کشیدن انگشت کاملاً تمیزشود، مخلوط را از روی حرارت برمی داریم. اگر نه، اجازه می دهیم مخلوط به غلظت مناسب برسد. سپس از روی حرارت برمی داریم.
    کاسه بزرگمان را از داخل فریزر در می آوریم و داخل آن 4 مشت پر از یخ می ریزیم و روی یخ ها آب سرد می ریزیم. یک کاسه کوچکتر داخل کاسه آب و یخ می گذاریم.
    مخلوط بستنی را داخل ظرف کوچکتر ریخته و مخلوط می کنیم تا بستنی فرم بگیرد. اگر دستگاه بستنی ساز در منزل دارید این مخلوط را در دستگاه بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه تان عمل نمایید.
 


طرز تهیه بستنی وانیلی

نکات تکمیلی در مورد بستنی وانیلی

بستنی وانیلی جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
بستنی وانیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بستنی وانیلی


همچنین مشاهده کنید