یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ماهی و گردو | طرز تهیه ماهی و گردو


مواد لازم برای ماهی و گردو
 
گردوی خرد شده :یک فنجان
نان خشک شده و آسیاب شده :3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی کاملاً رنده شده :3 قاشق غذاخور
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده :یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
فیله ماهی :5 الی 6 عدد
سس خردل :به میزان لازم
آب لیموی تازه :یک چهارم فنجان
 

ماهی و گردو | طرز تهیه ماهی و گردو
 
 
طرز تهیه ماهی و گردو
گردوها را داخل چرخ گوشت یا آسیاب بریزد و به اندازه های نه چندان ریز چرخ کنید.
نان خشک آسیاب شده، پوست لیمو و روغن زیتون و شوید را با گردو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. چاشنی های دلخواه از جمله نمک و فلفل را به آن ها بیفزایید.
ظرف مورد نظر برای پخت ماهی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ماهی ها را داخل آن طوری بچینید که پوست آن ها کف ظرف قرار بگیرد. روی آن ها را کاملاً به سس خردل آغشته کنید.
حدود یک سوم فنجان از مخلوط گردو را روی هر کدام از فیله ها بریزید و به آرامی روی ماهی ها فشار دهید. سپس روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید.
ماهی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا زمانی که ماهی ها کاملاً بپزند. قبل از سرو روی آن ها آب لیمو بریزید.
 

ماهی و گردو | طرز تهیه ماهی و گردو
نکات تکمیلی در مورد ماهی و گردو

ماهی و گردو جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ماهی و گردو را می توانید در وعده شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ماهی و گردو ، طرز تهیه ماهی و گردو


همچنین مشاهده کنید