یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

بورک میگو | طرز تهیه بورک میگو


 مواد لازم برای بورک میگو
 
خمیر یوفکا :2 عدد
میگو :20 تا 25 عدد
زنجبیل ساطوری :یک قاشق چایخوری
نمک :نصف قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی :10 عدد
فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری
آب لیمو:2  قاشق غذاخوری
روغن :2 قاشق غذاخوری
 

بورک میگو | طرز تهیه بورک میگو
 
طرز تهیه بورک میگو
دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می کنیم.
 
آب لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می ریزیم و حرارت می دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می ریزیم و هم می زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.
 
سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می پیچیم و بعد در روغن سرخ می کنیم.
 
می توانید رول ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم مرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتی گراد می باشد.
 
 

بورک میگو | طرز تهیه بورک میگو
نکات تکمیلی در مورد بورک میگو

بورک میگو جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بورک میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بورک میگو ، طرز تهیه بورک میگو