دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

مرغ پخته شده | طرز تهیه مرغ پخته شده در سس زنجبیل


مواد لازم برای مرغ پخته شده در سس زنجبیل

1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذاخوری آب سرد
نصف فنجان شکر سفید
نصف فنجان سس سویا
یک چهارم فنجان سرکه
1 حبه سیر (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
ران مرغ بدون پوست (تعدادی که دوست دارین)
 
 

مرغ پخته شده | طرز تهیه مرغ پخته شده در سس زنجبیل
 
طرز تهیه مرغ پخته شده در سس زنجبیل
ماهیتابه رو روی شعله کم قرار بدین و آرد ذرت، آب سرد، شکر، سس سویا، سرکه، سیر، زنجبیل و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کرده و داخل ماهیتابه بریزین. بزارین سرخ شه و دائم هم بزنین تا زمانی که این سس غلیظ بشه و حباب بزنه.
فر رو با حرارت 220 درجه سانتیگراد داغ کنین.
تکه های مرغ رو به آرامی در یه ظرف مخصوص فر که قبلا بهش روغن زدین بذارین. روی مرغ ها رو با سسی که درست کردین بپوشونین. تکه ها رو بچرخونین و همشو با سس بپوشونین.
ظرف حاوی مرغ ها رو داخل فر گذاشته و 30 دقیقه بهش زمان بدین. بعد از این زمان تکه ها رو بچرخونین و برای 30 دقیقه دیگه داخل فر بذارین تا زمانی که مرغ ها دیگه صورتی نباشن. وقتی که مرغ ها داخل فر هستن هر ده دقیقه یکبار بهشون سس بزنین.
 

مرغ پخته شده | طرز تهیه مرغ پخته شده در سس زنجبیل
نکات تکمیلی در مورد مرغ پخته شده

مرغ پخته شده جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مرغ پخته شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ پخته شده ، طرز تهیه مرغ پخته شده در سس زنجبیل