شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
طرز تهیه موجور غذای ترکیه
کدو :دو عدد متوسط
تخم مرغ :دو عدد
پنیر سفید :100 گرم
شوید خردشده :سه قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
روغن :یک قاشق غذاخوری
کدو ها را پوست گرفته و به خوبی رنده میکنیم .
پنیر را ریز کرده و همراه با شوید ، نمک ، فلفل و تخم مرغ به خوبی مخلوط میکنیم .
کف قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده ، مواد را داخل آن ریخته و سطح آن را صاف میکنیم .
موجور را درون طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح آن برشته شود .
یا میتوانید این غذا را به صورت لقمه ای مانند کتلت نیز تهیه نمایید .
موجور جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
موجور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم ریاست جمهوری شورای حکام رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم فرانسه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
تالاب انزلی آتش سوزی قتل هواشناسی فضای مجازی تهران شهرداری تهران هلال احمر سلامت سیاست سازمان هواشناسی پلیس راهور
هوش مصنوعی همستر کامبت چین قیمت خودرو حقوق بازنشستگان نات کوین قیمت طلا قیمت دلار دلار بانک مرکزی بازار خودرو ترافیک
بیمارستان رضا رشیدپور مهران غفوریان عمو قناد مجید قناد جوکر سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تلویزیون موسیقی
اینترنت فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه روسیه فلسطین آمریکا اوکراین سازمان ملل لبنان ترکیه حماس
فوتبال حسن یزدانی استقلال ایران پرسپولیس والیبال تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی والیبال ایران تیم ملی ایران لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال
تلگرام سامسونگ همستر کمبات اپل مایکروسافت اینستاگرام بازی تلگرامی ایلان ماسک
بازنشستگی ویتامین دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن فشار خون چای