سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه موجور غذای ترکیه


مواد لازم موجور غذای ترکیه


کدو :دو عدد متوسط
تخم مرغ :دو عدد
پنیر سفید :100 گرم
شوید خردشده :سه قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
روغن :یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه موجور غذای ترکیه

روش تهیه موجور غذای ترکیه



کدو ها را پوست گرفته و به خوبی رنده میکنیم .
پنیر را ریز کرده و همراه با شوید ، نمک ، فلفل و تخم مرغ به خوبی مخلوط میکنیم .
کف قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده ، مواد را داخل آن ریخته و سطح آن را صاف میکنیم .
موجور را درون طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح آن برشته شود .
یا میتوانید این غذا را به صورت لقمه ای مانند کتلت نیز تهیه نمایید .


طرز تهیه موجور غذای ترکیه

نکات تکمیلی در مورد موجور

موجور جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
موجور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه موجور غذای ترکیه