سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دستور پخت بی بی کیو چیکن


دستور پختی که در این بخش دنبال می کنید رسپی ای بسیار پر طرفدار در کشورهای خاور میانه و خاور دور دارد و یکی از محبوب ترین غذاهای سرو شده در سواحل آسیایی است.

ارزش غذایی این غذا به دلیل داشتن گوشت سفید بالاست و نحوه ی پخت آن به صورت کبابی و بدون استفاده از هر گونه روغن یک غذای مقوی و سالم برای تمام سنین محسوب می شود.

مواد لازم:

سس باربیکیو             1 فنجان
سس سویا               1/2 قاشق چای خوری
زنجبیل                     1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر                  1/4 قاشق چای خوری
مرغ                        16 تکه
نمک                       به میزان لازم
 

دستور پخت بی بی کیو چیکن
 
طرز تهیه:
مرغ ها را با مواد مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا مدت زمان 10 دقیقه طعم دار شود و بعد 40 دقیقه بر روی اجاق کباب پز با حرارت ملایم کباب می کنیم.
مشکل اصلی پخت بی بی کیو سوختن بیرون مرغ و نپختن داخل آن است که اگر با حرارت ملایم پخت ان را انجام دهیم مشکلی پیش نمی آید اما برخی پیشنهاد می کنند که سس باربیکیو را در 10 دقیقه آخر پخت اضافه کنیم.
 
دستور پخت بی بی کیو چیکن