جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

مصرف گوشت قرمز در بارداری، مجاز است؟


مصرف بیش از حد گوشت قرمز در دوران بارداری کودک را عصبی می کند. دکتر مژگان سفی، متخصص اطفال گفت: مصرف فراوان پروتئین و به دنبال آن کاهش مصرف کربوهیدارات ها باعث افزایش هورمون مسبب استرس "کورتیزول" در زنان باردار و معاقب آن بر روی جنین می شود.
وی افزود: استفاده محدود از گوشت قرمز به تمام زنان توصیه می شود و تاثیر کورتیزول بیش از حد موجود در خون مادر، بیشترین تاثیر خود را حدود 20 سال بعد از تولد کودک ایجاد کرده و باعث عصبی شدن فرد می شود.
این متخصص اطفال تاکید کرد: پیگیری وضعیت مادرانی که در بارداری از گوشت قرمز استفاده می کنند بیانگر آن است که بروز وضعیت خطرناکی موسوم به پره اکلامپسی "فشار خون حاملگی" در مادران باردار علاوه بر مصرف گوشت قرمز عاملی برای عصبی شدن فرد است.