پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
گمج کباب | طرز تهیه گمج کباب گیلانی
مواد لازم برای گمج کباب گیلانی
نکات تکمیلی در مورد گمج کباب
گوشت بدون چربی:250 گرم
سبزی شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده:یک فنجان
پودر گردو:60 گرم
روغن:به میزان لازم
پیاز:یک عدد
رب انار:2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذا خوری
آب انار ترش:یک فنجان
آب:نصف لیوان
نمک:به میزان لازم
ابتدا گوشت را قرمه ای و پیاز را هم نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و گوشت را هم به آن اضافه کنید. وقتی گوشت، تغییر رنگ داد، پودر گردو، سبزی خرد شده، رب انار، رب گوجه، آب انار و نمک را به ترتیب اضافه کنید و در نهایت آب را به آن افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته و آب آن تبخیر و کاملا غلیظ شود.
گمج کباب جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
گمج کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .