یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

سوپ ریبولیتا | طرز تهیه سوپ ریبولیتا


مواد لازمسوپ ریبولیتا

پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط

هویج ریز خرد شده  3 عدد متوسط

کرفس ریز خرد شده  2 عدد متوسط

سیر ریز خرد شده  2 حبه

روغن زیتون ¼ پیمانه

کدو خیاری ریز خرد شده  1 عدد متوسط

اسفناج ریز خرد شده  3 پیمانه

لوبیا سفید آب پز شده  600 گرم

گوجه فرنگی له شده  600 گرم

آب مرغ 3 پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

جعفری ساتوری شده 1 ساقه

نان تست یا باگت بیات خرد شده  2 پیمانه

مواد لازم برای روی سوپ

پستو  به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

پنیر پارمژان رنده شده  به میزان لازم


سوپ ریبولیتا | طرز تهیه سوپ ریبولیتا

طرز تهیه سوپ ریبولیتا

    پیاز، کرفس، سیر و هویج خرد شده را داخل روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی، کدو، اسفناج و جعفری را به آنها افزوده و آب مرغ را روی آنها می ریزیم تا سطح سبزیجات را کاملاً بگیرد. سوپ را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
    لوبیا سفید را به سوپ اضافه کرده و 15 دقیقۀ دیگر آن را می پزیم و با نمک و فلفل کمی مزه دار می ‎کنیم.
    نان های بیات شده را ریز خرد می کنیم و آن را داخل سوپ می ریزیم. آنقدر هم می زنیم تا خرده های نان کاملاً در سوپ حل شوند. سپس از همزن دستی استفاده کرده و آن را کاملاً مخلوط می کنیم.
    سوپ را در دمای اتاق سرو می کنیم. برای سرو کردن، روی آن کمی پستو به همراه روغن زیتون ریخته و کمی پنیر پارمژان رنده شده نیز روی آن می پاشیم.


سوپ ریبولیتا | طرز تهیه سوپ ریبولیتا

نکات تکمیلی در مورد سوپ ریبولیتا

سوپ ریبولیتا جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوپ ریبولیتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سوپ ریبولیتا ، طرز تهیه سوپ ریبولیتا