سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
روش های موفقیت در شرایط سخت اقتصادی
بحران اقتصادی کشورها، شرایط سختی را برای بسیاری از کسبوکارهای کوچک به وجود میآورد.
ری اسپراگ، کارشناس امور کسب وکارهای کوچک و معاون ارشد بخش بیمه گروه خدمات مالی هارتفورد، در مورد ۲۰۰۴ نفر از صاحبان کسب وکارهای کوچک تحقیق کرده است. در نتیجه این تحقیق آمده که اگرچه صاحبان کسب وکارهای کوچک به شدت نگران وضعیت اقتصادی و رشد هستند، اما بیشتر آنها (۶۸ درصد) خود را همچنان موفق میدانند. پاسخهای آنها، پنج روش را ارائه میدهد که به کمک آنها میتوان تا حدی بر شرایط سخت اقتصادی غلبه کرد و در چشمانداز پرچالش کسب وکارهای کوچک به موفقیت رسید.
۱) سرعتتان را کم نکنید
وقتی کسبوکار به طور کلی با رکود مواجه شده، بدانید بهترین زمان برای سرعت بخشیدن به برنامههای اصلاحاتی شما فرارسیده است. به جای اینکه دست روی دست بگذارید و منتظر مراجعه یا تماس مشتری بعدی شوید، میتوانید به طور مثال اقداماتی اساسی را برای کاهش هزینهها شروع کنید. هشتاد درصد صاحبان کسب وکارهای کوچک مورد مطالعه در تحقیقات شرکت هارتفورد گفتهاند که فرصتهای کاهش هزینه را به عنوان روشی برای کمک به اینکه شرکتهایشان بهتر بتوانند محیط اقتصادی متغیر را تحمل کنند، دنبال کردهاند. البته مشتریهای فعلی را هم نباید فراموش کرد. تقویت رابطه با مشتری به ۷۶ درصد صاحبان کسب وکارهای کوچک کمک کرده تا کمبود تجارت جدید را جبران کنند. در ضمن، ۶۹ درصد جذب مشتریهای جدید را در دستور کار خود قرار داده و ۶۵ درصد طرح کسب و کارشان را اصلاح کردند.
۲) از اقدامات پرریسک در کسب وکار پرهیز کنید
در دنیای کسبوکار، کسانی که ریسک میکنند همیشه مورد تحسین قرار میگیرند. اما این برای موقعیتی است که به موفقیت میرسند. در شرایط اقتصادی متزلزل، محتاط بودن برای کارآفرینان عاقلانهترین کار است.
بسیاری از کسبوکارهای کوچک ریسک را مدیریت میکنند و قبل از اینکه تحول استراتژیک بزرگی در اقدامات خود ایجاد کنند، رویکردی صبورانه اتخاذ میکنند تا شرکتشان را همچنان سر پا نگه دارند. طبق تحقیق انجام شده، ۷۳ درصد صاحبان کسب وکارهای کوچک گفتهاند که هنگام ریسک کردن بسیار محافظه کارانه رفتار میکنند. کسبوکارهای کوچک موفق قبل از اینکه به سوی فرصتهای رشد جدید و مهیج خیز بردارند، سعی میکنند تا زمانی که چشمانداز کسبوکار پیشرفت کند، رویکردی سختگیرانه داشته باشند.
۳) هزینهها را خردمندانه کاهش دهید
ممکن است زمانی برسد که مجبور شوید هزینههای خود را کاهش قابل توجهی دهید. بر اساس تحقیقات هارتفورد، ۶۸ درصد اعلام کردند که کاهش درآمد را مد نظر قرار دادند، در حالی که ۵۷ درصد طرحهای توسعهای را با محدود کردن سرمایهگذاریهای خود، کاهش دادند. همچنین ۵۲ درصد افراد حقوق و مزایای شرکای خود را کم کردند و ۵۰ درصد کارمندان کمتری استخدام کردند.
قبل از اینکه تغییراتی که ممکن است اثرات زیان آوری بر کالاها و خدمات تولیدی شما داشته باشد اعمال کنید، در مورد هر کدام از روشهای ذکر شده تحقیق کنید.
۴) آسودگی خاطر داشته باشید
یکی از مهمترین اولویتهای شما باید ایجاد طرح آمادگی برای مقابله با بحران و استناد به آن باشد. سپس اطمینان حاصل کنید بیمه نامه شما با نیازهایتان همخوانی دارد یا نه.
به گفته اسپراگ، طوفان سندی آمریکا تاکیدی است بر اینکه نه تنها بیمه داشتن اهمیت دارد، بلکه نوع بیمه هم مهم است. کلید بیرون آمدن از چنین حوادث یا هر نوع اتفاق غیرمنتظره دیگری مانند رکود اقتصادی، این است که با شرکتهای بیمهای تخصصی رابطه داشته باشیم و مطمئن باشیم این بیمه خدمات درستی به ما ارائه میکند.
مثلا اگر قصد دارید کسب وکارتان را از نظر جغرافیایی توسعه دهید، مطمئن شوید بیمه گر شما میتواند سیاستهای شما را به روزرسانی کند تا این سیاستها پاسخگوی قوانین و مقرراتی باشد که ممکن است از منطقهای به منطقه دیگر فرق کند. همچنین اطلاعات خود را بیمه کنید. بیشتر شرکتهای بیمه به کسب وکارهای کوچک در بازسازی ظواهر کار هنگام ضررهای بزرگ کمک میکنند. اما اطمینان حاصل کنید که بیمه گر شما میتواند از بین رفتن اطلاعات و دادهها را هم مدیریت کند.
۵) اشتیاق و علایق خود را پیگیری کنید
در تحقیق مذکور، ۸۱ درصد صاحبان کسب وکارهای کوچک، موفقیت را انجام کاری که به آن علاقه دارند و از آن لذت میبرند، تعریف کردهاند.
به گفته اسپراگ، عده کمی از آنها فقط به دنبال پول هستند. البته به طور طبیعی در مدیریت کسب وکار تیزهوشی و فراست نیز نقش مهمی دارد. بنابراین در کنار لذت دنبال کردن رویاهایتان، سختکوشی نیز باید وجود داشته باشد.
بر اساس دادههای هارتفورد، اگر تنها لذتی که از تلاش در کسب وکارتان به دست میآورید فقط این باشد که شاهد رشد تراز بانکی تان باشید، موفقیت از شما دور خواهد شد.
مترجم: مریم رضایی
منبع: Small Business Computing
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست