سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

6 نکته برای خوشمزه تر شدن فلافل خانگی


 فلافل یک غذای عربی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد , ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری دارد و مفید تر است. فلافل جمع مکسر واژهٔ فلفل است و بدلیل استفاده زیاد از فلفل در نوع اصلی این غذا به این نام مشهور شده است.

فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه جات است. این غذا در خاورمیانه و به ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می شود.فلافل، غذایی تند است و با ترشی سرو می شود، یعنی در ساندویچ آن به جای گوجه فرنگی و خیارشور، ترشی استفاده می کنند. 


6 نکته برای خوشمزه تر شدن فلافل خانگی

در ادامه شما را با 6 نکته مهم که فلافل خانگی را به خوشمزگی فلافل بیرون می کند آشنا می کنیم.

1-برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

2- بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

3-هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

4- اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

5-چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

6- هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.


6 نکته برای خوشمزه تر شدن فلافل خانگی

6 نکته برای خوشمزه تر شدن فلافل خانگی