پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
طرز تهیه مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)
مرغ خرد شده یک کیلو و نیم
کنسرو گوجه فرنگی 800 گرم
هویج خرد شده 1 عدد
ساقه کرفس خرد شده 1 عدد
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
سیر ریز شده 4 حبه
آویشن تازه 3 ساقه
سرکه قرمز 1/3 پیمانه
جعفری تازه ساتوری شده ¼ پیمانه
آرد گندم ¼ پیمانه
روغن زیتون ¼ پیمانه
برگ بو 3 عدد
نمک ¼ 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¾ قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)
درون کاسه ای متوسط، آرد گندم را با 1 قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل ترکیب کنید.
مرغ را شسته و خشک کنید.سپس به آرامی مرغ را با لایه ای از مخلوط آرد گندم بپوشانید.
روغن را درون تابه ای بزرگ ریخته و برروی حرارت ملایم گرم کنید. مقداری از مرغ را اضافه کرده و هر طرف را 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شوند. تکه های سرخ شده را بر روی بشقابی جداگانه قرار دهید و همین کار را با تکه های باقیمانده مرغ انجام دهید.
پس از سرخ شدن تمام تکه های مرغ، پیاز را اضافه و حدود 2 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.
بعد هویج، کرفس، سیر، آویشن و برگ بو ها را اضافه کنید و تا 10 دقیقه تفت دهید.( هر از گاهی مواد را مخلوط کنید)
کنسرو گوجه فرنگی ( یا گوجه های پوست گرفته و پوره شده) را همراه سرکه قرمز و باقیمانده نمک و فلفل، با سبزی ها مخلوط کنید.
مخلوط گوجه فرنگی را به تابه سبزیجات تفت خورده اضافه کرده می گذاریم به نقطه جوش برسد.
بعد مرغ را به مواد اضافه کنید و شعله را پایین بکشید و در ظرف را بگذارید. گهگاه مواد را تا حدود 45 دقیقه زیر و رو کنید تا آب خوراک کم شود و به روغن بیفتد.
در انتها برگ بوها را از مواد جدا کرده و جعفری را اضافه کنید و دوباره 5 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم .
غذای شما آماده است. می توانید با برنج یا انواع نان ها سرو کنید.
مرغ کاچیاتوره جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ کاچیاتوره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .