جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

تاپناده | طرز تهیه تاپناده


 مواد لازم برای تاپناده

کنسرو تن ماهی :یک عدد

برش اریب نان باگت فرانسوی :10 عدد

کره :100 گرم 

سیر : 3 حبه

لیمو تازه :2 عدد

برگ ریحان :6-7 عدد

روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری

زیتون سیاه :یک پیمانه 

نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم


تاپناده | طرز تهیه تاپناده

 

طرز تهیه تاپناده

1 - کره را درحرارت محیط قرار داده تا نرم شود . سپس همراه با دو حبه از سیر ها و نمک و فلفل داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا کامل مخلوط شوند .

2 - نان فرانسوی ها را برش اریب زده کمی از مخلوط کره روی نان ها مالیده و در فر قرار داده تا برشته شوند .

3 - روغن کنسرو را خالی کرده و همراه یک حبه سیر آب لیمو تازه ، ریحان ، زیتون و روغن زیتون داخل دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و مخلوط نمایید . مخلوط را در ظرف در بسته به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده تا مواد مزه دار شوند .

4 - مقداری از مواد را روی نان سیر ها قرار داده و روی آن را با برش زیتون یا برگ ریحان تازه تزیین کرده و سرو نمایید . 

نکات

1 - از ماهی کولی یا ساردین هم میتوانید استفاده کنید .

2 - میزان سیر به دلخواه است .


تاپناده | طرز تهیه تاپناده

نکات تکمیلی در مورد تاپناده

تاپناده جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
تاپناده را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تاپناده ، طرز تهیه تاپناده