سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا

ساندویچ قزل آلا | طرز تهیه ساندویچ قزل آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات


مواد لازم برای ساندویچ قزل آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات
 
یک عدد لیموترش بزرگ
نصف پیمانه سس مایونز
¼ پیمانه ریحان تازه یا دو قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
450 گرم قزل آلا
4 عدد نان گرد
ریحان تازه
 
 

ساندویچ قزل  آلا | طرز تهیه ساندویچ قزل  آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات
 
 
طرز تهیه ساندویچ قزل آلای کبابی با لیمو و سبزیجات
 
پوست نیمی از لیمو را رنده کنید. آب آن را بگیرید و بقیه لیموترش را قاچ کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
ماهی را بشویید و خشک کنید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط مایونز را روی ماهی بمالید. کباب پز را با حرارت ملایم روشن و گرم کنید. ماهی را از سمتی که پوست دارد روی کباب پز قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه آن را بپزید. برش های لیموترش و نان های گرد را روی کباب پز قرار دهید و آنها را کباب کنید تا برشته شوند.
ماهی، نان و برش های لیموترش را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل، می توانید پوست ماهی را جدا کنید. سس  را روی نان بگذارید و ماهی را روی آن قرار دهید. می توانید باز برش لیموترش بگذارید و با برگ های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
 

ساندویچ قزل  آلا | طرز تهیه ساندویچ قزل  آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ قزل‌ آلا

ساندویچ قزل‌ آلا جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ قزل‌ آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ قزل آلا ، طرز تهیه ساندویچ قزل آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات