یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ | طرز تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه


مواد لازم برای تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
 
تخم مرغ :4 عدد درشت
سس گوجه فرنگی :1 پیمانه
روغن زیتون :4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
فلفل قرمز :به میزان لازم
مواد لازم برای سرو
نان تست و یا برش باگت :4 برش
سیر پوست کنده :1 حبه بزرگ
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
 
 

تخم مرغ | طرز تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
 
طرز تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
سس گوجه فرنگی را داخل چهار عدد کاسۀ یک نفرۀ مناسب فر تقسیم می کنیم.
هر تخم مرغ را با دقت داخل هر یک از این کاسه ها می شکنیم به طوری که زردۀ آنها درسته بماند.
روی هر یک مقداری روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم.
کاسه ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا سفیدۀ آنها سفت گردد ولی زرده نرم بماند.
برش های نان را داخل فر داغ می گذاریم تا دو طرف آنها برشته شود.
حبۀ سیر را بر سر یک چنگال می زنیم و آن را روی سطح نان ها می مالیم. سپس کمی روغن زیتون روی سطح نان ها ریخته و به همراه تخم مرغ ها سرو می کنیم.
 

تخم مرغ | طرز تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ

تخم مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تخم مرغ را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تخم مرغ ، طرز تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه