چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

آش دندان | طرز تهیه آش دندان


مواد لازم آش دندان :

قلم گوساله                   1 عدد
گوشت گوسفندی           500 گرم
نخود                            1 پیمانه
لوبیا قرمز                      1 پیمانه
عدس                          1 پیمانه
لوبیا چیتی                    1 پیمانه 
برنج                            1 پیمانه
لوبیا سفید                   1 پیمانه
گندم پوست کنده          3 پیمانه
نمک و زردچوبه              به مقدارلازم
فلفل سیاه و قرمز          به مقدار لازم
کشک و کوفته قلقلی     برای تزیین
پیاز داغ و نعناع داغ        برای تزیین

طرز تهیه آش دندان :

آب حبوباتی که از دو روز قبل خیس کرده اید را دو سه بار عوض کنید. سپس نخود و لوبیا را با هم بپزید و لوبیا چیتی و لوبیا سفید را جداگانه و با هم بپزید . بقیه مواد را هم جدا از هم بپزید. آب قلم و آب گوشت پخته شده را روی حبوبات بریزید و بگذارید تا آش جا بیفتد سپس نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید . گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و در آخر به همراه پیاز داغ به آش اضافه کنید. روی آش را با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ و کوفته قلقلی تزئین کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد آش دندان

آش دندان جزو آش و حلیم میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش دندان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

آش دندان ، طرز تهیه آش دندان