پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

استیک | طرز تهیه استیک


مواد لازم برای استیک 

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم) 

سویا سس 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده 1عدد

پیازچه خرد شده100 گرم

نخود پخته50 گرم

نمک و فلفلبه میزان لازم

نعناعبه میزان لازم


استیک | طرز تهیه استیک

روش تهیه استیک 

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.


استیک | طرز تهیه استیک

نکات تکمیلی در مورد استیک

استیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

استیک ، طرز تهیه استیک