سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج


مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی و اسفناج



    سیب زمینی 3 عدد متوسط ( پخته شده)
    اسفناج پخته و خرد شده یک پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    پنیر گودا یا هر پنیری که دوست داشتین 2 قاشق غذاخوری
    نمک- فلفل- زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج



    سیب زمینی های پخته را رنده کنید با اسفناج پخته شده خرد شده، تخم مرغ بدون پوست! پنیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
    مقدار اسفناجی که لازم دارین را توی دست بگیرین و فشار بدین که آبش گرفته بشه بعد توی مواد کوکو بریزید.
    با هم مواد را خوب مخلوط کنید.


طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج


    تو دست بهش شکل کوکو بدین و در روغن دو طرفش را سرخ کنید.این پنیر که توش ریختم را بیشتر سعی کردم وسط مواد باشه اگه روی سطح کوکو باشه موقع سرخ شدن به ماهیتابه میچسبه!

 

نکات تکمیلی در مورد کوکوی سیب زمینی و اسفناج

کوکوی سیب زمینی و اسفناج جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی سیب زمینی و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج


همچنین مشاهده کنید